NorrköpingNyheterÖstergötlandStörningar & Samhällsnyheter

Lasse ”Stjärna” slutar

Den välkände och populäre socialdemokraten Lars Stjernkvist meddelade idag på sin facebooksida att han tänker träda tillbaka som toppolitiker och låta livet ta en annan väg.Kommunstyrelsens ordförande i Norrköping Lars Stjernkvist avgår och med anledning av detta så  har man utlyst en pressträff klockan nio, men redan tidigt på tisdagsmorgonen avslöjade Stjernkvist sitt beslut i ett inlägg på Facebook där han skriver att det är dags att gå vidare i livet.Den mycket välkände Norrköpingspolitikern och socialdemokraten Lars Stjernkvist har suttit som kommunalråd sen 2007. Innan dess var han bland annat varit riksdagsledamot och partisekreterare för Socialdemokraterna.Så här lyder hela hans inlägg på Facebook:
Det är dags att gå vidare i livet.Det här inlägget hade jag tänkt skriva för ett tag sedan. Men jag blev försenad,…Publicerat av Lars Stjernkvist Måndag 7 september 2020

Relaterade artiklar

Back to top button