-1.6 C
Norrköping
måndag, mars 8, 2021

Man skjuten till döds på Ingelsta

Sent på torsdagskvällen inkom larm om skottlossning på Koppargatan i Norrköping. Polisen fick larmet klockan 23.12 och ett stort polispådrag tillsammans med ambulans och räddningstjänst skickades till platsen. Nära Max hade en man blivit skjuten. Mannen låg på marken när polis och ambulans anlände och fördes till sjukhus med mycket allvarliga skador. Senare under natten meddelade polisen att den skjutne mannen avlidit. Den avlidne var en man i 40-årsåldern. Brottsplatsen spärrades av och kriminaltekniker beordrades till platsen. Polisen har också hållit förhör med personer som befann sig på platsen. Ungefär en halvtimme efter skjutningen inkom larm om brand vid Yxbacken utanför Norrköping. Personen som larmade hörde smällar och såg från håll hur något brann. Det visade sig vara en bil som brann och enligt uppgifter till Aftonbladet sätts bilen i samband med skjutningen som en förmodad flyktbil. Bilen blev totalt utbränd. Polisen utreder händelsen som mord. Ingen person har ännu gripits.
Två anhållna för inblandning i mordet på Ingelsta
Mordet på Ingelsta – Två män begärs häktade

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Strax före klockan elva larmades räddningstjänst och polis om lastbilsbrand på E4 utanför Norrköping. ...
Vid 12.40-tiden larmades räddningstjänst och polis om bilbrand på E4 norr om Norrköping. I höjd...
På måndagskvällen larmades räddningstjänsten om en brand vid Ingelsta ekbackar bakom Jysk i Norrköping. Personen...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
-1.6 ° C
-1 °
-2 °
46 %
3.1kmh
100 %
mån
-2 °
tis
2 °
ons
0 °
tor
3 °
fre
6 °