NorrköpingNyheterÖstergötland

Man skjuten till döds på Ingelsta

Sent på torsdagskvällen inkom larm om skottlossning på Koppargatan i Norrköping.

Polisen fick larmet klockan 23.12 och ett stort polispådrag tillsammans med ambulans och räddningstjänst skickades till platsen. Nära Max hade en man blivit skjuten. Mannen låg på marken när polis och ambulans anlände och fördes till sjukhus med mycket allvarliga skador.

Senare under natten meddelade polisen att den skjutne mannen avlidit. Den avlidne var en man i 40-årsåldern.

Brottsplatsen spärrades av och kriminaltekniker beordrades till platsen. Polisen har också hållit förhör med personer som befann sig på platsen.

Ungefär en halvtimme efter skjutningen inkom larm om brand vid Yxbacken utanför Norrköping. Personen som larmade hörde smällar och såg från håll hur något brann. Det visade sig vara en bil som brann och enligt uppgifter till Aftonbladet sätts bilen i samband med skjutningen som en förmodad flyktbil. Bilen blev totalt utbränd.

Polisen utreder händelsen som mord. Ingen person har ännu gripits.

Relaterade artiklar

Back to top button