1 C
Norrköping
söndag, mars 7, 2021

Polisen sköt varningsskott mot knivman

Det var stökigt på en adress i Ljura under måndagskvällen. När polisen kom på plats möttes dom av en knivbeväpnad man och tvingades avlossa ett varningsskott.

Strax efter klockan 19 ringde flera personer 112 och berättade att det pågick ett slagsmål mellan flera personer utomhus. Flera polispatruller skickades till platsen.

När första polispatrullen kom på plats möttes dom av en man beväpnad med ett vasst föremål som kom emot poliserna. En polis sköt då ett varningsskott.

Mannen med det vassa föremålet kunde gripas och fördes till polisstationen. Ytterligare en man greps på platsen. Misstankarna gäller försök till grov misshandel. De båda gripna är män i 25- respektive 40-årsåldern.

Ingen person kom till skada vid polisens skottlossning, men en person anträffades med lindriga skador på platsen. Han fördes till sjukhus med polisbil.

Polisen är i skrivande stund kvar på platsen och genomför dörrknackning för att utreda vad det var som hände på platsen.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

På torsdagskvällen larmades polis och ambulans till Vidablick i Norrköping. Polisen uppger att det...
Klockan 02.38 natten mot måndag och i samband med en fordons- och förarkontroll på...
På måndagskvällen larmades polisen om en singelolycka på Spelmansgatan i Norrköping. Larmet kom till polisen...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
molnigt
1 ° C
2 °
0 °
69 %
5.1kmh
75 %
sön
2 °
mån
3 °
tis
3 °
ons
-0 °
tor
4 °