Om oss

NkpgNews är en avknoppning från Nyhetswebben som funnits på nätet sedan 2007. Fokus ligger på utryckningsnyheter från Norrköping med omnejd samt viktig och intressant samhällsinformation.

I det medieklimat som råder läggs dessvärre nästan alla lokala nyheter bakom betalväggar och många kan därför inte ta del av viktig samhällsinformation. Notiser och nyheter skrivs ut i mån av tid och består till stor del av pågående eller nyligen avslutade händelser där uppgifterna ofta är knapphändiga.

Hjälp oss att bli bättre! Har du nyhetstips eller bilder så är du mer än välkommen att bidra till innehållet på sidan. Du är alltid anonym och vi garanterar dig källskydd. Klicka här för att komma till formuläret.

Pressutskick, annonsförfrågningar och annan information skickas till: press@nkpg.news

Citera gärna nkpg.news, men ange oss som källa. Vi creddar alltid med blålänk. Text och bilder som publiceras på sajten är skyddade enligt lagen om upphovsrätt.

Du följer väl oss på sociala medier? Om inte så hittar du oss här: nkpgnews på Facebook, @NkpgNews på Twitter & nkpgnews på Instagram.

Vill du läsa våra nyheter i din RSS-läsare lägger du till https://nkpg.news/feed/.

Själva sajten är fortfarande under uppbyggnad och i de artiklar som är importerade från Nyhetswebben förekommer det i nuläget en del formateringsfel och saknade bilder.

Hoppas du som läsare finner innehållet på sajten intressant och informativt.

Back to top button