-2 C
Norrköping
tisdag, mars 9, 2021

Tre gripna efter inbrott på bygge

Polis larmades under natten mot fredag med anledning av ett pågående inbrott på en byggarbetsplats på Albrektsvägen, Norrköping. Tre obehöriga personer hade setts inne på byggarbetsplatsens område. Polis åkte till platsen och till andra platser i området för att söka efter misstänkta personer. En person påträffades i anslutning till platsen och han greps. Snart kunde ytterligare två personer gripas efter att ha spårats från platsen av hundpatrull. De tre gripna, män i 20-, 35- och 45-årsåldern, är misstänkta för stöld genom inbrott. Det är i nuläget oklart vad som har stulits men en byggcontainer samt två byggbaracker hade brutits upp. Avspärrningar har upprättats och en brottsplatsundersökning kommer att utföras på platsen under fredagen.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Polis larmades, klokckan 04.16 till ett företag i centrala Norrköping med anledning av ett...
Klockan 01.14 natten mot måndag fick polisen samtal om att ett larm hade utlösts...
Vid 17.30-tiden fick polisen samtal om bostadsinbrott i Ljura i Norrköping. Tjuven hade brutit upp...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
-2 ° C
-1 °
-3.3 °
64 %
5.7kmh
90 %
tis
3 °
ons
-1 °
tor
3 °
fre
5 °
lör
5 °