NorrköpingNotiserÖstergötland

Flera restauranger drabbade av inbrott

Under natten har flera restauranger i Norrköping drabbats av en serie inbrott på flera platser i staden.

Fyra separata händelser rapporterades till polisen, där restauranger och en budfirma blev måltavlor för okända gärningspersoner.

Klockan 00.19 fick väktare i Vilbergen anledning att larma polisen när de upptäckte att entrédörren till en restaurang hade brutits upp. Trots snabb respons från polisens sida hade gärningspersonen hunnit försvinna från platsen. Alkohol och kontanter till ett okänt värde försvann från restaurangen.

En timme senare kom nästa larm. Då från Haga där rutor hade krossats till en restaurang och kassan eventuellt blivit öppnad. Det är ännu oklart om något faktiskt togs från platsen.

Klockan 02.58 rapporterades ett liknande inbrott på en budfirma i Oxelbergen. Även här lyckades gärningspersonen undkomma innan polisen anlände. Det är osäkert om något gods togs vid detta tillfälle.

Den senaste incidenten inträffade klockan 04.46 i Oxelbergen, där ännu en restaurang drabbades av inbrott. Vid ankomsten konstaterades att kassan hade öppnats, men det är återigen oklart om något försvann från platsen. En brottsplatsundersökning genomfördes och polisen fortsätter arbetet med att samla in bevis och spår.

Relaterade artiklar

Back to top button