NorrköpingNyheterÖstergötland

Biltjuv greps på Stockholmsvägen – misstänks för flera brott

Det var vid halv nio-tiden på onsdagen som polisen larmades om inbrott i en verkstadslokal i Brånnestad i Norrköping.

En bil och datorutrustning hade stulits. När polisen kom på plats var tjuven borta. Brottsplatsen spärrades av i väntan på teknisk undersökning och den stulna bilen larmades ut till patrullerna i Norrköping.

Vid halv elva-tiden fick polisen samtal från en bilist som låg bakom en krockskadad vinglande bil i höjd med Himmelstalund. Flera polispatruller skickades för att få fatt på bilen och nära Stockholmsrondellen kunde polisen till slut stoppa och kontrollera bilen, som visade sig vara samma bil som stulits vid inbrottet.

Föraren, en man i 35-årsåldern, greps och är nu misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel, inbrott, drograttfylleri samt grov olovlig körning.

Relaterade artiklar

Back to top button