5.9 C
Norrköping
fredag, februari 26, 2021

Finspång: Stölder ur BMW och Mercedes

Under fredagsmorgonen fick polisen ta emot anmälningar om inbrott i tre bilar i Finspång. Inbrotten har skett under natten och i samtliga fall har gärningspersonerna slagit sönder fönsterrutor för att ta sig in i bilarna. Ur bilarna har det stulits teknisk utrustning som ratt och instrumentbräda. I ett av fallen har även fälgar och annan yttre utrustning stulits, skriver polisen på sin hemsida. Två av bilarna är av märket BMW och en är en Mercedes och brottsplatserna är Orrspelsvägen, Åsvägen och Hermelinvägen. Polisen har under morgonen påbörjat brottsplatsundersökningar vid samtliga brottsplatser. Det finns i nuläget ingen gripen för stölderna. Polisen tar tacksamt emot tips och iakttagelser som kan sättas i samband med stölderna.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 01.14 natten mot måndag fick polisen samtal om att ett larm hade utlösts...
Vid 17.30-tiden fick polisen samtal om bostadsinbrott i Ljura i Norrköping. Tjuven hade brutit upp...
Strax efter midnatt gick inbrottslarmet i Icabutiken i Eneby centrum i Norrköping. Polisen fick larmet...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
5.9 ° C
6 °
5.6 °
75 %
11.8kmh
90 %
fre
9 °
lör
7 °
sön
8 °
mån
9 °
tis
5 °