FinspångNotiserÖstergötland

Finspång: Stölder ur BMW och Mercedes

Under fredagsmorgonen fick polisen ta emot anmälningar om inbrott i tre bilar i Finspång.Inbrotten har skett under natten och i samtliga fall har gärningspersonerna slagit sönder fönsterrutor för att ta sig in i bilarna. Ur bilarna har det stulits teknisk utrustning som ratt och instrumentbräda. I ett av fallen har även fälgar och annan yttre utrustning stulits, skriver polisen på sin hemsida.Två av bilarna är av märket BMW och en är en Mercedes och brottsplatserna är Orrspelsvägen, Åsvägen och Hermelinvägen.Polisen har under morgonen påbörjat brottsplatsundersökningar vid samtliga brottsplatser. Det finns i nuläget ingen gripen för stölderna.Polisen tar tacksamt emot tips och iakttagelser som kan sättas i samband med stölderna.

Relaterade artiklar

Back to top button