NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Förrådsbyggnad totalförstördes i brand

Det var vid klockan 23 på tisdagskvällen som räddningstjänst och polis larmades till en brand i en förrådsbyggnad vid Oxelbergsparken i Norrköping.När brandmännen anlände till platsen låg tjock rök över området och det stod snart klart att det brann med lågor i byggnaden. Branden fick snart fäste i taket och man fick använda motorsåg för att komma åt att släcka.Den kraftiga rökutvecklingen orsakade obehag för boende i anslutning till den brinnande byggnaden och flera av dem valde själva att utrymma sina lägenheter.Polisen uppger för nt.se (betalvägg) att ett vittne skall ha hört glaskross och och sett ungdomar i anslutning till byggnaden innan branden bröt ut.Platsen kommer att spärras av i väntan på teknisk undersökning.

Relaterade artiklar

Back to top button