3 C
Norrköping
lördag, februari 27, 2021

Norrköping: Förrådsbyggnad totalförstördes i brand

Det var vid klockan 23 på tisdagskvällen som räddningstjänst och polis larmades till en brand i en förrådsbyggnad vid Oxelbergsparken i Norrköping. När brandmännen anlände till platsen låg tjock rök över området och det stod snart klart att det brann med lågor i byggnaden. Branden fick snart fäste i taket och man fick använda motorsåg för att komma åt att släcka. Den kraftiga rökutvecklingen orsakade obehag för boende i anslutning till den brinnande byggnaden och flera av dem valde själva att utrymma sina lägenheter. Polisen uppger för nt.se (betalvägg) att ett vittne skall ha hört glaskross och och sett ungdomar i anslutning till byggnaden innan branden bröt ut. Platsen kommer att spärras av i väntan på teknisk undersökning.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Natten mot juldagen larmades räddningstjänst, ambulans och polis om en misstänkt brand i ett...
Klockan 01.56 fick polisen samtal om ett pågående inbrott i en bil i Oxelbergen,...
Det var vid 17.20-tiden på lördagen som polisen fick samtal om försök till bilrån...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
3 ° C
3 °
3 °
65 %
3.6kmh
0 %
lör
8 °
sön
9 °
mån
9 °
tis
8 °
ons
1 °