NorrköpingNotiserÖstergötland

Så var polisnatten med inbrott och fylla

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 90-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En har gripits, 14 har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och fem har fått följa med för provtagning och förhör på grund av misstanke om drogpåverkan.

Polisen kallades, under natten mot lördag, till Knäppingsborgsgatan i Norrköping. En mycket upprörd inringare hade svårt att förklara vad som hänt men polisen åkte till platsen för att kontrollera vad som hänt. När polisen kontrollerade källaren på adressen upptäcktes två uppbrutna dörrar och därefter anträffades en person som var i färd med att bära ut stöldgods från ett utrymme. Det utburna stöldgodset verkade vara framställt för att transporteras bort från platsen. Det var bland annat elektronik, musikutrustning och en dator till ett ungefärligt värde av ca 50 000:-

Personen som anträffats, en man i 25-årsåldern greps, misstänkt för stöld genom inbrott. Han är i skrivande stund forfarande gripen och kommer att förhöras inom kort.

Polisen har under natten även hanterat ett antal bråk och misshandelsfall, huvuddelen krogrelaterade, med påverkade personer, utan några större skador och utan frihetsberövande.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Polisen vill påminna trafikanter om halkrisken med anledning av väglaget. Kör med vinterdäck och med anpassad hastighet så minskar du risken för olyckor. Avsändare

Relaterade artiklar

Back to top button