KulturNorrköpingÖstergötland

Lite för mycket med John Daniel

Norrköpings popsnickare John Daniel släpper sitt nya album “För mycket och För lite” den förste oktober. Ett album där han samlat ihop sina senaste singlar. Den 23 oktober firar han sitt nya album med stor spelning på Flygeln.

Nya plattan består av John Daniels senaste singlar, några outgivna spår samt ett par guldkorn från tidigare EP:s

.– Den här skivan sammanfattar mig och min ambivalens rätt bra. Det känns fantastiskt att äntligen ge ut den, säger John Daniel.Albumet är producerat av radarpartnern Anders Berlin. Dessutom har samarbetet med regissören Jens Tärning resulterat i musikvideos till hela sex av de tolv spåren.

– Jag är oerhört stolt över mitt team. Anders får min musik att låta både omfamnade retro och lekfullt modernt. Och med Jens kreativa videos har låtarna växt ytterligare, säger John Daniel slutligen.

Relaterade artiklar

Back to top button