KulturNorrköpingÖstergötland

Än är inte sista ordet sagt – John Daniel släpper duett

Norrköpings egen popsmed John Daniel ligger inte på latsidan utan släpper nu ännu en låt och denna gången är det en duell med sångerskan Emelie Höijer,

Att “Det sista ordet” överhuvudtaget blev till är vännen Malin Bratts förtjänst. Malin, som också spelar stråkar på låten, kom på titelfrasen och gav Emilie och Daniel utmaningen att skriva en låt ihop.


– En häftigt sporre som gav oss lekfullhet men samtidigt lite press på oss. Jag tycker vi har fått till en skön helhet i texten, musikproduktionen och videon, säger John Daniel.
Låten är skriven och producerad tillsammans med Anders Berlin och musikvideon är gjord av Jens Tärning. Jens fick inspiration från sin eget relationsliv och skapade i det närmaste en kortfilm med Daniel och Emilie i huvudrollerna.


– Jag som också är skådespelare njuter verkligen av att förena mina intressen i den här filmiska och berättande musikvideon, säger Emilie Höijer.

EMILIE HÖIJER

 Har med sin blandning av spröda ballader och catchiga refränger charmat många. Hon har en vinst i P4 Nästa Östergötlands i bagaget och även varit finalist i P4 Nästa Jönköping två gånger. Emilies bakgrund som clown och skådespelare gör hennes scenuppträdanden extra uttrycksfulla.
JOHN DANIEL 

Har haft ett kreativt coronaår med flera singelsläpp av storslagna, eftertänksamma och lekfulla poplåtar. Han har också hyllats för sina kreativa musikvideos i samarbete med Jens Tärning, bland annat med en förstaplacering på Musikvideotoppen

Här ser du videon:

Relaterade artiklar

Back to top button