NorrköpingNyheterÖstergötland

Kvinna bet polis, gäng förföljde och misshandlade yngling – våldsam natt i Norrköping

Två fall av allvarligare misshandel skedde under natten mot söndag.

Klockan 02.08 fick polisen samtal om att det hade skett en misshandel i Hageby, Norrköping. En man i 25-årsåldern ska ha blivit förföljd av flera unga män från spårvagnen. Han ska sedan ha blivit slagen och sparkad flera gånger. Ett vittne som kom fram under händelsen hade gjort att misshandeln avbröts. Ambulans kom till platsen men mannen bedömdes inte behöva sjukhusvård. Polisen sökte med flera patruller i området och hittade flera personer som stämde in på signalementet. De var i 15-årsåldern. Pojkarna identifierades och fotograferades, men greps inte. De är fortsatt intressanta i den utredning om grov misshandel som har inletts.

Bet polis i handen

En polispatrull meddelade, klockan 04.01, att de hade gripit en kvinna i 20-årsåldern utanför en krog i centrala Norrköping. Kvinnan hade bitit en polis i handen. Hon är misstänkt för våldsamt motstånd, våld mot tjänsteman, ofredande och ringa narkotikabrott eget bruk. Kvinnan ska ha lagt sig i under ett ingripande mot en annan person och polisen behövde använda våld för att få kontroll på henne. Vid 07.30-tiden var hon fortfarande gripen. Den skadade polisen kontrollerades på sjukhus, ej allvarligt skadad.

Relaterade artiklar

Back to top button