13.6 C
Norrköping
tisdag, april 20, 2021

Ljusmanifestation i Hörsalsparken för Esmeralda

Idag hölls ljusmanifestationer för Esmeralda i ett flertal städer runt om i landet.  I Norrköping hölls manifestationen i Hörsalsparken. Bakom initiativet står facebookgruppen Brinn för barnen! som startats av AnnaNova Gylling Linder och som snabbt fått många medlemmar. Tillsammans arbetar de många eldsjälarna för att Lilla hjärtat och andra barn som svikits av samhället ska få den uppmärksamhet dom förtjänar. Klockan 17 tändes så ljusen för alla barn som blir lidande på grund av vuxnas allvarliga psykiska hälsa, missbruk och kriminalitet. För den som inte hade möjlighet att delta i manifestationen en ändå vill bidra så går det bra att swisha en valfri donation till Lilla Hjärtats vänförening. Numret syns på bilden nedan.
Terapikatten Nalla var på plats för att lunga och charma deltagarna.
FOTO: NIKLAS LUKS
Utöver ljusmanifestationen i Norrköping hölls manifestationer i Stockholm, Göteborg, Linköping, Kalmar, Upplands Väsby, Helsingborg, Visby, Malmö, Sollentuna, Falköping och Skellefteå. Med anledning av coronapandemin och de restriktioner som råder var antalet deltagare begränsat till 50 personer.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Idag tisdag, klockan 10:00 lämnade Inspektionen för vård och omsorg, IVO besked om vad...
Åklagaren har lagt ned den förundersökning gällande tjänstefel på häktet i Norrköping där pappan...
Den 30 januari i år hittades en flicka död i sitt hem i Norrköping....

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
13.6 ° C
14 °
13 °
35 %
4.6kmh
0 %
tis
15 °
ons
12 °
tor
3 °
fre
9 °
lör
9 °