NorrköpingNyheterÖstergötland

Ljusmanifestation i Hörsalsparken för Esmeralda

Idag hölls ljusmanifestationer för Esmeralda i ett flertal städer runt om i landet. 

I Norrköping hölls manifestationen i Hörsalsparken. Bakom initiativet står facebookgruppen Brinn för barnen! som startats av AnnaNova Gylling Linder och som snabbt fått många medlemmar. Tillsammans arbetar de många eldsjälarna för att Lilla hjärtat och andra barn som svikits av samhället ska få den uppmärksamhet dom förtjänar.

Klockan 17 tändes så ljusen för alla barn som blir lidande på grund av vuxnas allvarliga psykiska hälsa, missbruk och kriminalitet. För den som inte hade möjlighet att delta i manifestationen en ändå vill bidra så går det bra att swisha en valfri donation till Lilla Hjärtats vänförening. Numret syns på bilden nedan.

Terapikatten Nalla var på plats för att lunga och charma deltagarna.
FOTO: NIKLAS LUKS

Utöver ljusmanifestationen i Norrköping hölls manifestationer i Stockholm, Göteborg, Linköping, Kalmar, Upplands Väsby, Helsingborg, Visby, Malmö, Sollentuna, Falköping och Skellefteå.

Med anledning av coronapandemin och de restriktioner som råder var antalet deltagare begränsat till 50 personer.

Relaterade artiklar

Back to top button