-2 C
Norrköping
tisdag, oktober 20, 2020

John Daniel flyttar fram spelning och släpper ny låt

-

Idag släpper pop- och Norrköpingsprofilen John Daniel “Foppa” Forsberg både ny låt och en video till “När det väl gäller”.  Han gör även som många andra och flyttar fram kommande spelningar.

Nya singeln “När det väl gäller” handlar gammal vänskap, de där vännerna men kanske inte träffar varje dag men ändå finns där när det kniper.

– “När det väl gäller” är tillägnad de vänner jag haft länge i mitt liv. De vänner som jag alltid skulle ställa upp för oavsett vad som händer. En av dem är Sara Bokvist, som jag spelat musik med i hela mitt vuxna liv, faktiskt i hela 28 år. Därför passar det så perfekt att hon också hjälper mig med sången i den här låten, säger John Daniel då vi pratas vid över telefonen då han har en lucka i ett annat ganska späckat schema.

Flyttar fram spelning

Meningen var att John Daniel skulle uppträtt i Flygeln. En idé han ville förverkliga och något han länge velat göra. Spelningen har flyttats fram från oktober till den femte februari 2021.

– Det beror på den pågående pandemin och de restriktioner som finns. Giget hade sålt helt okej men nu under sommaren så har vi ju inte marknadsfört spelningen något. Jag hade ju känt på mig att det skulle bli så här.

Men att coronan satte stopp för spelningen gjorde att han kunde börja med att färdigställa låtar till sin kommande fullängdsplatta istället.

– Det kommer nu att komma tre låtar nu innan jul varav “När det väl gäller” är den första, upplyser han.

Här hittar du John Daniel på Spotify.

Händer det något där du är? Tipsa oss!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Regeringens pris för utomordentliga insatser för svensk musikexport 2019 tilldelades till Linköpingsbandet Ghost. Vinnaren av...
Idag klockan 18 släpps premiäravsnittet av kulturpodden Norrköping lounge - en podd för alla...
Deras första spelning var på kändisklubben The Viperroom i Los Angeles 2018. Den vann...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
växlande molnighet
-2 ° C
-2 °
-2 °
92 %
0.7kmh
45 %
tis
8 °
ons
13 °
tor
14 °
fre
10 °
lör
7 °