CoronaÖstergötland

Inga nya dödsfall – 75 vårdas på sjukhus

Inga nya dödsfall i covid-19 har rapporterats det senaste dygnet, uppger Region Östergötland på onsdagen.Totalt har 162 personer som bekräftats vara positiva med covid-19 avlidit i länet. Majoriteten av de avlidna är över 70 år och har bakomliggande sjukdom.På onsdagen vårdas 75 (*) personer isolerade på sjukhus, 15 av dem får intensivvård.
  • På Universitetssjukhuset i Linköping vårdas 24 patienter på vårdavdelning och tio i intensivvård.
  • På Vrinnevisjukhuset i Norrköping vårdas 34 patienter på vårdavdelning och fem i intensivvård.
  • På Lasarettet i Motala vårdas två patienter på vårdavdelning.
Det finns nu totalt 1881 bekräftade fall av coronaviruset i Östergötland. Det senaste dygnet har 29 nya fall upptäckts.* Siffrorna på antalet personer som vårdas på sjukhus har ändrats. I pressmeddelandet angavs att 80 personer var inlagda på sjukhus.

Relaterade artiklar

Back to top button