-0.2 C
Norrköping
tisdag, oktober 20, 2020

Cirkus Prütz släpper ny video – lite mörkare och tyngre

-

Som av en händelse släpper bluesrockarna CIRKUS PRÛTZ sin nya video till låten “Mojo” idag den 1 maj.

Låten kommer från bandets senaste och hyllade platta “White Jazz – Black Magic” som släpptes i somras på tyska skivbolaget Metalville.

Videon är gjord av Gustav Kronfelt, som gjort videor åt, bland andra, Dregen, Alice Coopers gitarrist Ryan Roxie, Bonnie Tyler och många flera. Han gjorde även Cirkus Prütz förra video till öppningsspåret på plattan “Leave Me Alone”.
Temat är det samma, bara mörkare och det luktar mera voodoo, magi, New Orleans och rock n roll. Det finns dessutom en fin blinkning till Lemmy och hans Motörhead och man tittar noga.

-Videon får kanske väga upp lite av att vi tyvärr i dessa tider inte kan vara ute på vägarna och göra det som är vårat kall, nämligen att spela live och nöta vägarna nu i sommar, säger bandets sångare och gitarrist Christan Carlsson i ett kort uttalande.

Händer det något där du är? Tipsa oss!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Regeringens pris för utomordentliga insatser för svensk musikexport 2019 tilldelades till Linköpingsbandet Ghost. Vinnaren av...
Idag klockan 18 släpps premiäravsnittet av kulturpodden Norrköping lounge - en podd för alla...
Deras första spelning var på kändisklubben The Viperroom i Los Angeles 2018. Den vann...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
-0.2 ° C
1 °
-1 °
92 %
1.5kmh
100 %
tis
7 °
ons
13 °
tor
13 °
fre
11 °
lör
7 °