9.9 C
Norrköping
fredag, april 16, 2021

Jesper Binzer i D.A.D – “Jag älskar hela Sverige

Det har spelat sin patenterade och hårda rock n roll i över 35 år. Första gången de var i Östergötland skrev vi 1986 och nu den 30 oktober 2019 är det dags för dem att fylla Arbis i Norrköping. – Det är fantastiskt att vi har fått hålla på med det här så pass länge som vi gjort, säger den trevlige och glada sångaren när News når honom hemma i Köpenhamn på en ledig dag mitt under den omfattande Skandinavienturné som de just nu är mitt uppe i. Just nu är det Finlands tur att få sig en god dos dansk rock. – Jag har märkt att vi säljer mer biljetter än på länge och jag har tänkt mycket på det och vad det kan bero på. Det jag kommit fram till är att de beror till på en del att vi är ganska aktiva på sociala medier. Många undrar hur det är att vara musiker eller rockstjärna då, och följer man mig eller någon av de andra i bandet (Jespers bror Jacob, Stig Pedersen och Laust Sonne) så får man en litet hum om hur vi lever. Självklart bestämmer jag själv vad jag delar med mig av och inte.
Pressbild
Flera av spelningarna i Sverige är slutsålda och till spelningen i på anrika Arbis i Norrköping kan det inte vara många kvar. ‘ – Jag älskar hela Sverige. Det är alltid kul att spela i Östergötland där vi uppträtt i Linköping några gånger och på Skogsröjet samt en gång tidigare i Norrköping. Vi är sjukt taggade att komma till er och spela, avslutar Jesper Binzer i D.A.D.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

På lördagskvällen fyllde hårdrockbandet Raubtier anrika Arbis och då inte bara med taktfast hårdrock...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
9.9 ° C
11.1 °
9 °
40 %
4.1kmh
90 %
fre
9 °
lör
14 °
sön
13 °
mån
14 °
tis
12 °