-0.4 C
Norrköping
fredag, maj 7, 2021

Mycket att göra för polisen

Polisen i Östergötland har haft en intensiv natt med över 120 ärenden mellan kl 22 och 07. Ingen har gripits, men tjugo personer har frihetsberövats på grund av berusning, narkotikapåverkan, rattfylleri, eller för att de har varit stökiga mot omgivningen. Det har varit en hel del ärenden med bråk och misshandel i sällskap med berusade personer. Ingen ska ha blivit allvarligt skadad.Polisen fick samtal om att det hade varit inbrott i en villa i Motala. Huset hade stått tomt sedan kl 08 lördag morgon. Någon hade brutit sönder ett fönster och stulit kontanter och en klocka. Polis kom till platsen för teknisk undersökning, och upprättade en anmälan om grov stöld. Detta skedde strax före midnatt.Strax före klockan ett inträffade en singelolycka på Kungsgatan. En bilist hade kraschat in i ett trafikljus.Klockan 04.36 kom det larm om en trafikolycka på E4 norrgående norr om Norrköping. En bilist hade kört in i mitträcket. Det var mycket halt väglag på sträckan. Två personer satt i bilen och den ena blev lindrigt skadad, förd med ambulans till sjukhus. Polisen misstänker inget brott.Klockan 05.50 inkom larm om ytterligare en olycka utanför Norrköping. Denna gång vid trafikplats Ingelsta. Det var mycket halt på platsen.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Det har spelat sin patenterade och hårda rock n roll i över 35 år....

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
lätt molnighet
-0.4 ° C
0 °
-1 °
93 %
0.5kmh
20 %
fre
9 °
lör
13 °
sön
13 °
mån
24 °
tis
17 °