-0.4 C
Norrköping
fredag, maj 7, 2021

Raubtier fyllde Arbis – “stor kärlek till Norrköping”

På lördagskvällen fyllde hårdrockbandet Raubtier anrika Arbis och då inte bara med taktfast hårdrock utan även till sista plats. Ett möte mellan ett saknat band och deras publik. Att kalla Pär Hulkoffs industrirockband för ett svenskt Rammstein är inte riktigt rättvist men ta och para det med lika mycket norrländsk vrede och du har en god bild över hur de låter.
Foto: Nkpg.News
Bandet, som även består av basisten Jonas Kjellgren och trummisen Mattias Lind, har haft en paus i ett par år men återkommer nu med full kraft. Publiken har saknat dem och bandet har saknat sin publik. Ett band som så tydligt förklarar sin kärlek till publiken eller som Pär Hulkoff sade efter första låten “Det finns så stor kärlek här i mitt hjärta till Norrköping” innan han drog igång nästa låt, förtjänar verkligen att ha en stor publik.Roligt att se Arbis fullt för det är i mångt och mycket en utmärkt konsertlokal.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Polis larmades, klockan 23.30 kvällen/natten mot måndag till centrala Norrköping med anledning av ett...
Idag, den 12 mars, släpps poplåten EN KÄNSLA ATT BEVARA. Bakom den står de...
Deras första spelning var på kändisklubben The Viperroom i Los Angeles 2018. Den vann...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
lätt molnighet
-0.4 ° C
0 °
-1 °
93 %
0.5kmh
20 %
fre
9 °
lör
13 °
sön
13 °
mån
24 °
tis
17 °