6 C
Norrköping
fredag, februari 26, 2021

Finspång: Körde av vägen – hamnade upp och ner i å

På lördagskvällen larmades ett stort räddningspådrag till Brenäsvägen vid Hävla bruk i Finspångs kommun med anledning av en trafikolycka. Larmet inkom till SOS Alarm klockan 20.37. En bil hade av okänd anledning gått av vägen och hamnat upp och ner i Svarttorpsån. Två personer färdades i bilen. En var ute när räddningsmanskapet anlände till platsen och en fick hjälpas ut, skriver Aftonbladet. Dykare sökte igenom bilen för att försäkra sig om att ingen blivit kvar inuti. Båda fördes med ambulans till sjukhus och vid halv tre-tiden meddelade sjukvården att en av dem, en 15-årig pojke som var passagerare i bilen, avlidit till följd av sina skador. Föraren klarade sig undan med lindriga skador. Räddningstjänst från Finspång och Rejmyre samt dykare från Norrköping deltog i insatsen tillsammans med polis och ambulans. Polisen har inlett en förundersökning om grov vårdslöshet i trafik och vållande till annans död. Bilen är tagen i beslag.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

På måndagskvällen larmades polisen om en singelolycka på Spelmansgatan i Norrköping. Larmet kom till polisen...
Vid halv åtta-tiden på onsdagsmorgonen larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en singelolycka på...
Vid 16-tiden på torsdagen inkom larm om singelolycka på Simonstorpsvägen strax utanför Rejmyre. Räddningstjänst, ambulans...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
6 ° C
6.1 °
6 °
81 %
8.2kmh
90 %
fre
9 °
lör
7 °
sön
8 °
mån
9 °
tis
8 °