5 C
Norrköping
fredag, februari 26, 2021

Norrköping: Skadad man hittad utomhus – polisen utreder grovt våldsbrott

Strax före klockan 21 på måndagskvällen larmades polis till korsningen S:t Persgatan/Skiljegatan i centrala Norrköping med anledning av att en skadad man påträffats på gatan. Det var ambulanspersonal som slog larm då dom misstänkte att mannens skador kanske inte var orsakade av en olycka. När polisen kom på plats spärrades ett område kring den misstänkta brottsplatsen av och några personer som befann sig på platsen när patrullerna kom dit frihetsberövades. I skrivande stund har polisen inte kunnat fastslå exakt vad som hänt. Enligt uppgifter till Expressen ska mannen ha fallit från en fastighet. En kriminalteknisk undersökning kommer att utföras och till dess kommer avspärrningarna att kvarstå. Sent på måndagskvällen var den skadade mannen ännu inte identifierad. Uppdatering På tisdagsmorgonen meddelade polisen att den skadade mannen fortfarande vårdas på sjukhus och att de tre personer som greps på platsen senare anhölls av åklagare.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Strax efter klockan 18 larmades polisen om ett personrån på Hantverkaregatan i Norrköping. En kvinna...
Polisen Region öst har inlett en förundersökning gällande människorov samt synnerligen grov misshandel efter att...
Det var stökigt på en adress i Ljura under måndagskvällen. När polisen kom på...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
5 ° C
5 °
5 °
81 %
10.3kmh
90 %
fre
9 °
lör
7 °
sön
9 °
mån
8 °
tis
1 °