-0.4 C
Norrköping
fredag, maj 7, 2021

Norrköping: Skadad man hittad utomhus – polisen utreder grovt våldsbrott

Strax före klockan 21 på måndagskvällen larmades polis till korsningen S:t Persgatan/Skiljegatan i centrala Norrköping med anledning av att en skadad man påträffats på gatan.Det var ambulanspersonal som slog larm då dom misstänkte att mannens skador kanske inte var orsakade av en olycka. När polisen kom på plats spärrades ett område kring den misstänkta brottsplatsen av och några personer som befann sig på platsen när patrullerna kom dit frihetsberövades.I skrivande stund har polisen inte kunnat fastslå exakt vad som hänt. Enligt uppgifter till Expressen ska mannen ha fallit från en fastighet. En kriminalteknisk undersökning kommer att utföras och till dess kommer avspärrningarna att kvarstå.Sent på måndagskvällen var den skadade mannen ännu inte identifierad.Uppdatering På tisdagsmorgonen meddelade polisen att den skadade mannen fortfarande vårdas på sjukhus och att de tre personer som greps på platsen senare anhölls av åklagare.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Polis larmades, under tidig tisdagsmorgon, till resecentrum i Norrköping. En man skulle ha...
På lördagseftermiddagen larmades ett stort polispådrag till S:t Persgatan i Norrköping.Polisen fick larmet vid...
Strax efter klockan 20 på onsdagskvällen inkom larm till polisen om bråk på Eriklundsplan...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
lätt molnighet
-0.4 ° C
0 °
-1 °
93 %
0.5kmh
20 %
fre
9 °
lör
13 °
sön
13 °
mån
24 °
tis
17 °