NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Nio bilar skadades vid brand i Klockaretorpet

Det var strax före klockan tre natten mot torsdagen som larm inkom om bilbrand på Moa Martinssons gata i Norrköping.

Räddningstjänst och polis larmades till platsen. Genom videoövervakning hade ett väktarbolag sett hur två personer tände eld på bilar. Vid framkomst kunde man konstatera att det brann kraftigt på en inhägnad gård till en bilverkstad. Efter att ha kapat upp låset till grindarna påbörjades släckningsarbetet som pågick till fyratiden. Så många som nio bilar skadades i branden, fyra av dem skall ha blivit helt utbrända.

Polisen spårade i området med hund, men det finns inga uppgifter om att någon eller något misstänkt påträffats. Brottsrubriceringen i nuläget är mordbrand och brandplatsen har spärrats av i väntan på teknisk undersökning.

Relaterade artiklar

Back to top button