NorrköpingNotiserÖstergötland

Under natten: Dubbla inbrott, fylla och viltolyckor

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 85 ärenden mellan klockan 22 och 07. Ingen har gripits under denna tidsperiod.

02:27 Polisen larmades till en butik på Urbergsgatan i Norrköping med anledning av att väktare konstaterat att det har inträffat ett inbrott. Minst ett fönster till lokalen var trasigt. Polis åkte till platsen, en anmälan om stöld genom inbrott har upprättats. Det finns ingen misstänkt för brottet. Vid anmälningstillfället var det okänt vad som tillgripits.

04:52 Polisen larmades till en butik på Skarphagsgatan i Norrköping med anledning av ett inbrott. Någon, eller några, hade kastat ett föremål genom en glasdörr. Polis åkte till platsen, en anmälan om stöld genom inbrott har upprättats. Det finns ingen misstänkt för brottet. En brottsplatsundersökning har genomförts. I nuläget är det oklart vad som eventuellt är tillgripet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Relaterade artiklar

Back to top button