NorrköpingNotiserÖstergötland

Under natten: Inbrott och misshandel

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 100-tal ärenden som rör Östergötlands län. Tre har gripits. Fem personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Inbrott i Norrköping

00:16 Polisen fick ett larm om pågående inbrott på Holmtorpsvägen i Norrköping. Det var byggarbetsplats där två personer bröt sig in genom staketet. Polispatrullerna lyckasdes säkra området och dessutom gripa två misstänkta gärningsmän på platsen. Brottplatsen dokumenterades och det utfördes också en husrannsakan i de misstänktas bil.

Misshandel på Saltängsbron

02:00 Polisen kallades till Saltängsbron i Norrköping med anledning av en misshandel. En man hade blivit slagen i huvudet av en okänd gärningsman med ett tillhygge och svimmat av. Mannen fördes med ambulans till sjukhus. Polisen åkte med men kunde inte under natten förhöra offret.

Patrullen skrev en anmälan om misshandel.

Relaterade artiklar

Back to top button