NorrköpingNotiserÖstergötland

Under natten: Inbrott i Skärblacka

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning, ingen har fått följa med för provtagning.

04.06 polisen fick samtal från en företagare som hade fått inbrottslarm från sitt företag i Skärblacka. Polisen åkte till platsen och kunde konstatera att det varit inbrott och polisen påbörjade en utredningom stöld genom inbrott och en del av företaget spärrades av inför en kommande brottsplatsundersökning som ska ske under dagen. Det är inte känt när detta skrivs om något är stulet.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Polisen påminner om att det råder vinterväglag och att det är av stor vikt att man anpassar körsättet och hastigheten till rådande förhållanden.

Relaterade artiklar

Back to top button