NorrköpingNotiserÖstergötland

Medan du sov gjorde polisen det här

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 65-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits. Inga personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Natten har haft många ärenden av varierande art. Inga större våldsbrott har dock kommit till polisens kännedom. Här kommer ett urval av händelser.

Bil hissades upp

01:16 Polisen kallades till Bäckgatan i Hageby. Inringare hade upptäckt ett pågående stöldförsök från en bil. Gärningsmän hade hissat upp bilen med en domkraft. De misstänkta personerna lämnade platsen när de insåg att de var upptäckta. 

Polisen skrev en anmälan om försök till stöld.

Inbrott i Vilbergen

02:36 Polisen larmades till Vilbergen för ett misstänkt inbrott i butik. Någon hade krossat en ruta och tagit sig in. Det är ännu oklart vad som tillgripits. Patrullerna sökte av närområdet med hund för att leta efter spår.

Polisen skrev en anmälan om stöld genom inbrott.

Relaterade artiklar

Back to top button