NorrköpingNotiserÖstergötland

Småstökig natt för polisen

Klockan 23:35 larmades polis till området Öbonäs i Norrköping med anledning av att två bekanta ska ha börjat bråka med varandra inomhus. Väl på plats greps en man i 40-årsåldern, misstänkt för misshandel. Polisens presstjänst har inga uppgifter kring eventuella personskador hos målsägande, också en man i 40-årsåldern.

En polispatrull som befann sig vid nattklubben Hugos i Norrköping meddelade regionledningscentralen att det var stökigt på platsen. Tre personer omhändertogs enligt lagen om berusning (LOB) och fyra personer omhändertogs för ordningsstörning. 

Klockan 04:50 larmades polisen till Hagebygatan i Norrköping med anledning av ett inbrott i en blomsteraffär. Tjuven/tjuvarna ska ha krossat en ruta, tagit sig in och fått med sig pengar från kassan. I nuläget finns ingen misstänkt. En anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas. 

Relaterade artiklar

Back to top button