NorrköpingNyheterÖstergötland

Trädgårdsgatan avspärrad efter larm

Under tisdagsmorgonen ringde en person till polisen och anmälde att någon hade skadat porten till en fastighet på Trädgårdsgatan i Norrköping. Inringare berättade även att en smäll hade hörts i området vid 05-tiden.

Polisen har åkt till platsen för att utreda vad som kan ha hänt. Polisen har knackat dörr i området för att få kontakt med eventuella vittnen.

Ett område har spärrats av och där kommer en kriminalteknisk undersökning att genomföras. Polisen har påbörjat en utredning om grovt vapenbrott. Det finns inga tecken i nuläget på att någon person ska ha skadats. Ytterligare två brottsrubriceringar har tillkommit under morgonen – grovt olaga hot och skadegörelse.

Polisen är angelägen om att få kontakt med vittnen eller personer som vet vad som kan ha hänt. tips är välkomna på 114 14 eller via polisens tipsformulär på hemsidan.

Relaterade artiklar

Back to top button