NorrköpingNyheterÖstergötland

Larm om explosioner på två platser – områden avspärrade

Det var strax efter klockan två natten mot torsdagen som SOS Alarm fick flera samtal om kraftiga explosioner på två olika platser i Norrköping. 

En av platserna var vid en trappuppgång på en innergård på Trädgårdsgatan och den andra vid en port på Bråbogatan i Marielund. Explosionerna hördes över stora områden och många av de boende i anslutning till de båda platserna vaknade av de kraftiga smällarna.

På Trädgårdsgatan har innergården spärrats av och polis är på plats tillsammans med räddningstjänst och ambulans. I Marielund har ett område runt den drabbade porten spärrats av och polisen pratar med eventuella vittnen till händelsen. Ingen person ska ha kommit till skada.

Om det finns något samband mellan de båda explosionerna är ännu oklart och det är något som polisen nu undersöker. Hur ärendena rubriceras är i skrivande stund inte känt.

Relaterade artiklar

Back to top button