1 C
Norrköping
torsdag, mars 4, 2021

Påtänd kvinna försökte köra ifrån polisen

Polisen larmades, strax innan klockan 04.30 på söndagens morgon, till en bergtäkt i Borg strax utanför Norrköping med anledning av ett misstänkt inbrott. En bil hade parkerat utanför bergtäkten och flera personer sågs gå omkring. Innan polisen kom fram lämnade bilen med tre personer i den. En polispatrull fick kontakt med bilen och uppmanade föraren att stanna men föraren fortsatte att köra. För att få stopp på bilen beslutade patrullen att använda polisbilen för att få bilen att stanna och det lyckades. I bilen fanns tre personer. Föraren, en kvinna i 45-årsåldern, misstänks för drograttfylleri, grov olovlig körning och ej ha stannat på polismans tecken. Hon fördes till polisstationen för provtagning. Passagerarna, en man i 35-årsåldern, och en kvinna i 45-årsåldern omhändertogs för fylleri. Bilnyckeln omhändertogs och kommer att kunna hämtas ut av en nykter person tillsammans med ägaren.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 02.38 natten mot måndag och i samband med en fordons- och förarkontroll på...
Polis larmades, klokckan 04.16 till ett företag i centrala Norrköping med anledning av ett...
Klockan 01.14 natten mot måndag fick polisen samtal om att ett larm hade utlösts...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
lätt snöfall
1 ° C
1.1 °
1 °
86 %
3.1kmh
90 %
tor
4 °
fre
3 °
lör
4 °
sön
2 °
mån
-1 °