-1.4 C
Norrköping
lördag, november 28, 2020

Påtänd kvinna försökte köra ifrån polisen

Polisen larmades, strax innan klockan 04.30 på söndagens morgon, till en bergtäkt i Borg strax utanför Norrköping med anledning av ett misstänkt inbrott.

En bil hade parkerat utanför bergtäkten och flera personer sågs gå omkring. Innan polisen kom fram lämnade bilen med tre personer i den. En polispatrull fick kontakt med bilen och uppmanade föraren att stanna men föraren fortsatte att köra.

För att få stopp på bilen beslutade patrullen att använda polisbilen för att få bilen att stanna och det lyckades. I bilen fanns tre personer. Föraren, en kvinna i 45-årsåldern, misstänks för drograttfylleri, grov olovlig körning och ej ha stannat på polismans tecken.

Hon fördes till polisstationen för provtagning. Passagerarna, en man i 35-årsåldern, och en kvinna i 45-årsåldern omhändertogs för fylleri. Bilnyckeln omhändertogs och kommer att kunna hämtas ut av en nykter person tillsammans med ägaren.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Natten mot tisdagen fick polisen larm om inbrott i Skeppas butik på Spårgatan i...
Natten mot måndagen utsattes Leons gatukök på Butängen i Norrköping för inbrott. Polisen fick larmet...
Under lördagskvällen larmades polisen om inbrott i en guldsmedsbutik i centrala Norrköping. Tjuven eller tjuvarna...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
lätt molnighet
-1.4 ° C
0 °
-2.8 °
97 %
2.6kmh
14 %
lör
2 °
sön
0 °
mån
4 °
tis
4 °
ons
3 °