NorrköpingNyheterÖstergötland

Påtänd kvinna försökte köra ifrån polisen

Polisen larmades, strax innan klockan 04.30 på söndagens morgon, till en bergtäkt i Borg strax utanför Norrköping med anledning av ett misstänkt inbrott.

En bil hade parkerat utanför bergtäkten och flera personer sågs gå omkring. Innan polisen kom fram lämnade bilen med tre personer i den. En polispatrull fick kontakt med bilen och uppmanade föraren att stanna men föraren fortsatte att köra.

För att få stopp på bilen beslutade patrullen att använda polisbilen för att få bilen att stanna och det lyckades. I bilen fanns tre personer. Föraren, en kvinna i 45-årsåldern, misstänks för drograttfylleri, grov olovlig körning och ej ha stannat på polismans tecken.

Hon fördes till polisstationen för provtagning. Passagerarna, en man i 35-årsåldern, och en kvinna i 45-årsåldern omhändertogs för fylleri. Bilnyckeln omhändertogs och kommer att kunna hämtas ut av en nykter person tillsammans med ägaren.

Relaterade artiklar

Back to top button