-3.9 C
Norrköping
fredag, mars 5, 2021

Inbrottsvåg över Norrköping

Unden natten mot onsdag har ett flertal inbott skett i, och omkring Norrköping.  Det börjades några minuter efter midnatt då polis larmades med anledning av ett inbrott i ett café i  Krokek, strax utanför Norrköping. Väktare hade åkt till platsen efter ett inbrottslarm. När polis kom till platsen konstaterades att en ruta krossats. Polispatrullen har upprättat en anmälan om stöld genom inbrott. Det är i nuläget oklart vad som har stulits. Bara drygt halvtimman senare så larmades polis larmades med anledning av ett pågående inbrott i en butik i centrala Norrköping. När polis kom till platsen konstaterades att en ruta krossats i dörren till butiken. En person hade setts lämna butiken efter händelsen, personen är ännu inte gripen. Polisen har säkrat spår på platsen och en anmälan om stöld genom inbrott har skrivits. Det är i nuläget oklart vad som har stulits. Polis larmades även strax innan klockan 01.00 och då med anledning av ett inbrott i ett café i Norsholm. När polis kom till platsen konstaterades att ett fönster var uppbrutet. Polisen har säkrat spår på platsen och en anmälan om stöld genom inbrott har skrivits. Det är i nuläget oklart vad som har stulits. Polisen har, under morgonen, tagit emot en anmälan gällande ett inbrott i en verkstad på en gård mellan Norrköping och Söderköping. Någon eller några personer ska ha brutit sig in i lokalerna genom ett fönster och stulit saker. Inbrottet ska ha skett någon gång under natten. Polis har varit på platsen och en brottsplatsundersökning har utförts. En anmälan om stöld genom inbrott har skrivits. Enligt anmälaren ska två röjsågar och två motorsågar till ett värde av cirka 20 000 kronor ha stulits vid inbrottet

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Polis larmades, klokckan 04.16 till ett företag i centrala Norrköping med anledning av ett...
Klockan 01.14 natten mot måndag fick polisen samtal om att ett larm hade utlösts...
Vid 17.30-tiden fick polisen samtal om bostadsinbrott i Ljura i Norrköping. Tjuven hade brutit upp...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
-3.9 ° C
-1 °
-5 °
74 %
0.5kmh
5 %
lör
5 °
sön
2 °
mån
2 °
tis
3 °
ons
3 °