NorrköpingNyheterÖstergötland

39-årig man döms för grov våldtäkt mot nioårig flicka

Det var den 15 april i år som den 39-årige mannen våldtog och misshandlade en nioårig skolflicka i Kimstad. Nu har domen fallit mot mannen som döms, för bland annat, grov våldtäkt mot barn, människorov och synnerligen grov misshandel. 

39-årigen var sedan tidigare dömd för att våldtagit och knivhotat en 12-årig flicka 2017. För det fick han fängelse i ett år och nio månader, men kom ut sju månader tidigare. Några månader efter frisläppandet, i mitten av april 2020, så våldtog han och nästan dödade han ett barn i Kimstad under knivhot. Han hotade även att döda flickans familj.

Själv menar 39-åringen att någon har velat “sätta dit” honom genom att placera ut olika föremål på brottsplatsen samt ha “fryst ner hans sperma” enligt domen från Tingsrätten i Norrköping som kom under måndagens förmiddag. Tingsrätten bedömer inte hans påståenden som trovärdiga.

Därmed döms han alltså till fängelse i elva år samt att betala närmare 250 000 kronor i skadestånd. Mannen ska stanna kvar i häkte tills domen vinner laga kraft.

 

Polisinsats i Kimstad – En gripen för grovt våldsbrott

Polisinsats i Kimstad – En gripen för grovt våldsbrott

 

Relaterade artiklar

Back to top button