9.1 C
Norrköping
tisdag, oktober 27, 2020

39-årig man döms för grov våldtäkt mot nioårig flicka

Det var den 15 april i år som den 39-årige mannen våldtog och misshandlade en nioårig skolflicka i Kimstad. Nu har domen fallit mot mannen som döms, för bland annat, grov våldtäkt mot barn, människorov och synnerligen grov misshandel. 

39-årigen var sedan tidigare dömd för att våldtagit och knivhotat en 12-årig flicka 2017. För det fick han fängelse i ett år och nio månader, men kom ut sju månader tidigare. Några månader efter frisläppandet, i mitten av april 2020, så våldtog han och nästan dödade han ett barn i Kimstad under knivhot. Han hotade även att döda flickans familj.

Själv menar 39-åringen att någon har velat “sätta dit” honom genom att placera ut olika föremål på brottsplatsen samt ha “fryst ner hans sperma” enligt domen från Tingsrätten i Norrköping som kom under måndagens förmiddag. Tingsrätten bedömer inte hans påståenden som trovärdiga.

Därmed döms han alltså till fängelse i elva år samt att betala närmare 250 000 kronor i skadestånd. Mannen ska stanna kvar i häkte tills domen vinner laga kraft.

 

39-åring åtalas för våldtäkt av ung flicka

Polisinsats i Kimstad – En gripen för grovt våldsbrott

 

Händer det något där du är? Tipsa oss!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Idag har åklagare väckt åtal för en våldtäkt som inträffade för sju år sedan...
På måndagseftermiddagen larmades räddningstjänst, ambulans och polis om en singelolycka på Axel Lillies väg...
Strax före midnatt utsattes Handlarn i Kimstad utanför Norrköping för inbrott.  Gärningsmännen hade krossat ett...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
något regn
9.1 ° C
10 °
8.3 °
93 %
2.6kmh
100 %
tis
9 °
ons
9 °
tor
10 °
fre
10 °
lör
13 °