NorrköpingNyheterÖstergötland

Polisinsats i Kimstad – En gripen för grovt våldsbrott

Vid halv elva-tiden på onsdagsförmiddagen larmades polisen till Kimstad utanför Norrköping med anledning av ett misstänkt våldsbrott.Flera polispatruller deltog i insatsen och tågtrafiken har till viss del påverkats. Med hänsyn till inblandade personer kan polisen i nuläget inte ge någon mer information kring vad som har hänt mer än att ingen person är allvarligt fysiskt skadad, skriver polisen på sin hemsida.Ett område i anslutning till en gångtunnel under länsväg 215 vid Krokhagen har spärrats av och i skrivande stund arbetar polisens tekniker på platsen.En person är gripen misstänkt för ett grovt våldsbrott. Den gripne är förd till polisstationen för förhör och därefter beslutar en åklagare om personen ska anhållas eller släppas.Uppdatering Enligt uppgifter till Aftonbladet handlar ärendet om en grov våldtäkt mot en ung flicka. Tidningen skriver att en okänd man ska ha överfallit henne och utsatt henne för brottet i ett grönområde. Den gripne mannen är nu anhållen för grov våldtäkt mot barn.

Relaterade artiklar

Back to top button