3 C
Norrköping
lördag, februari 27, 2021

Polisinsats i Kimstad – En gripen för grovt våldsbrott

Vid halv elva-tiden på onsdagsförmiddagen larmades polisen till Kimstad utanför Norrköping med anledning av ett misstänkt våldsbrott. Flera polispatruller deltog i insatsen och tågtrafiken har till viss del påverkats. Med hänsyn till inblandade personer kan polisen i nuläget inte ge någon mer information kring vad som har hänt mer än att ingen person är allvarligt fysiskt skadad, skriver polisen på sin hemsida. Ett område i anslutning till en gångtunnel under länsväg 215 vid Krokhagen har spärrats av och i skrivande stund arbetar polisens tekniker på platsen. En person är gripen misstänkt för ett grovt våldsbrott. Den gripne är förd till polisstationen för förhör och därefter beslutar en åklagare om personen ska anhållas eller släppas. Uppdatering Enligt uppgifter till Aftonbladet handlar ärendet om en grov våldtäkt mot en ung flicka. Tidningen skriver att en okänd man ska ha överfallit henne och utsatt henne för brottet i ett grönområde. Den gripne mannen är nu anhållen för grov våldtäkt mot barn.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

På lördagen larmades räddningstjänst och polis om bilbrand på länsväg 215 vid Norsholm utanför...
Strax efter klockan 17 larmades räddningstjänsten om bilbrand på länsväg 215 vid Norsholm utanför...
Flera medier, däribland Östnytt, berättar i dag att en tidigare dömd 28-årig man från...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
3 ° C
3 °
3 °
65 %
3.6kmh
0 %
lör
8 °
sön
9 °
mån
9 °
tis
8 °
ons
1 °