NorrköpingNyheterÖstergötland

Hus nedbrunnet utanför Norrköping

Tidigt på torsdagsmorgonen larmades räddningstjänst, ambulans och polis om en brand i ett hus vid Kimstad utanför Norrköping.

Det brann i en sommarstuga vid Lera. När brandmännen anlände till platsen brann det kraftigt och snart var hela huset övertänt. Räddningstjänsten kunde inte göra annat än att låta huset brinna ner under kontrollerade former och förhindra spridning till andra byggnader. Ingen person ska ha befunnit sig i huset.

Hur branden startat är i skrivande stund inte känt. När räddningstjänsten är klara på plats kommer ärendet att överlämnas till polisen för att fastställa brandorsaken. I nuläget rubriceras branden som mordbrand och i väntan på en kriminalteknisk undersökning kommer brandplatsen att spärras av.

Relaterade artiklar

Back to top button