NorrköpingNotiserÖstergötland

Inbrottsvåg under natten – polisen har inga misstänkta

Under natten mot torsdag drabbades flera platser av inbrott i Norrköping.Klockan 01.05 kom det inbrottslarm från en livsmedelsbutik på Reenstiernagatan i Norrköping. Det visade sig att någon har krossat en glasruta. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och även genomfört en brottsplatsundersökning. Oklart än så länge vad som stulits. Det finns ingen misstänkt.Klockan 01.55 kom det inbrottslarm från Söderleden i Norrköping. Det visade sig ha varit inbrott i företagslokaler, någon har krossat en ruta och gått in. Det är oklart vad som kan ha stulits. Det finns ingen misstänkt.Klockan 02.48 kom det inbrottslarm från en butik på Skolgatan i Norrköping där någon hade krossat glasrutor och kommit in i butiken. En utredning om stöld genom inbrott är påbörjad, en brottsplatsundersökning är genomförd men det är oklart vad som stulits. Det finns inte någon misstänkt.05.51 kom det samtal till polisen om att ett inbrott har upptäckts på Navestadsgatan i Norrköping. Någon har krossat glasrutor och tagit sig in och stulit olika typer av byggarbetsmaskiner och datorer. Polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om grov stöld genom inbrott och en brottsplatsundersökning är genomförd. Det finns ingen misstänkt.Har du sett eller hört något? Ring 114 14 och tipsa polisen.

Relaterade artiklar

Back to top button