-4 C
Norrköping
fredag, mars 5, 2021

Inbrottsvåg under natten – polisen har inga misstänkta

Under natten mot torsdag drabbades flera platser av inbrott i Norrköping. Klockan 01.05 kom det inbrottslarm från en livsmedelsbutik på Reenstiernagatan i Norrköping. Det visade sig att någon har krossat en glasruta. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och även genomfört en brottsplatsundersökning. Oklart än så länge vad som stulits. Det finns ingen misstänkt. Klockan 01.55 kom det inbrottslarm från Söderleden i Norrköping. Det visade sig ha varit inbrott i företagslokaler, någon har krossat en ruta och gått in. Det är oklart vad som kan ha stulits. Det finns ingen misstänkt. Klockan 02.48 kom det inbrottslarm från en butik på Skolgatan i Norrköping där någon hade krossat glasrutor och kommit in i butiken. En utredning om stöld genom inbrott är påbörjad, en brottsplatsundersökning är genomförd men det är oklart vad som stulits. Det finns inte någon misstänkt. 05.51 kom det samtal till polisen om att ett inbrott har upptäckts på Navestadsgatan i Norrköping. Någon har krossat glasrutor och tagit sig in och stulit olika typer av byggarbetsmaskiner och datorer. Polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om grov stöld genom inbrott och en brottsplatsundersökning är genomförd. Det finns ingen misstänkt. Har du sett eller hört något? Ring 114 14 och tipsa polisen.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

Föregående artikelAnlagd bilbrand i hamnen
Nästa artikelTre bilar i krock på E4

RELATERADE ARTIKLAR

Polis larmades, klokckan 04.16 till ett företag i centrala Norrköping med anledning av ett...
Klockan 01.14 natten mot måndag fick polisen samtal om att ett larm hade utlösts...
Vid 17.30-tiden fick polisen samtal om bostadsinbrott i Ljura i Norrköping. Tjuven hade brutit upp...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
-4 ° C
-3 °
-5 °
80 %
3.1kmh
1 %
fre
3 °
lör
4 °
sön
3 °
mån
1 °
tis
3 °