CoronaÖstergötland

Två nya coronadödsfall i länet

Ytterligare två personer med bekräftad covid-19 har avlidit i Östergötland under det senaste dygnet.Totalt har nu 67 personer avlidit i länet. Majoriteten av de avlidna är över 70 år och har bakomliggande sjukdom.På tisdagen vårdas 113 personer isolerade på sjukhus i länet. Hittills har 349 personer som vårdats på sjukhus för covid-19 skrivits ut. Under det gånga dygnet har flera patienter flyttats till sjukhus utanför länet.
  • På Universitetssjukhuset i Linköping vårdas 41 patienter på vårdavdelning och 18 i intensivvård.
  • På Vrinnevisjukhuset i Norrköping vårdas 39 på vårdavdelning och 13 i intensivvård.
  • På Lasarettet i Motala vårdas två patienter på vårdavdelning.
Det finns totalt 1246 bekräftade fall av coronaviruset i Östergötland. Senaste dygnet har 19 nya fall bekräftats.Så här ser antalet fall ut uppdelat på kommunerna i länet:Klockan 13 håller Region Östergötland en pressträff som går att se på YouTube.

Relaterade artiklar

Back to top button