CoronaÖstergötland

Ytterligare sju coronadödsfall i Östergötland

Ytterligare sju personer med bekräftad covid-19 har avlidit i Östergötland, skriver Region Östergötland i ett pressmeddelande.Två av dem har avlidit under det senaste dygnet och fem under de senaste veckorna. Hittills har rapporteringen av avlidna endast omfattat personer inlagda på sjukhus, men nu redovisar regionen även personer med bekräftad covid-19 som har avlidit utanför sjukhus.Totalt har nu har 30 personer som bekräftats vara positiva med covid-19 avlidit i länet.Vid lunchtid på torsdagen vårdades 127 personer isolerade på sjukhus.
  • På Universitetssjukhuset i Linköping vårdas 45 patienter på vårdavdelning och 16 i intensivvård.
  • På Vrinnevisjukhuset i Norrköping vårdas 52 på vårdavdelning och tio i intensivvård.
  • På Lasarettet i Motala vårdas fyra patienter på vårdavdelning.
Under det senaste dygnet har 55 nya fall av coronaviruset bekräftats i länet. Totalt finns 904 bekräftade fall.
Upprop till alla sjukvårdsutbildade i länet

Relaterade artiklar

Back to top button