CoronaÖstergötland

Tre nya coronadödsfall i Östergötland

Under det senaste dygnet har ytterligare tre personer med bekräftad covid-19 avlidit i Östergötland.Personerna är över 70 år och hade bakomliggande sjukdomar, skriver Region Östergötland i ett pressmeddelande. Patienterna vårdades på Vrinnevisjukhuset i Norrköping. Totalt har nu 16 personer som bekräftats positiva med covid-19 avlidit i Östergötland.Vid lunchtid på onsdagen vårdades 92 personer isolerade på sjukhus i länet.
  • På Universitetssjukhuset i Linköping vårdas 39 patienter på vårdavdelning och 13 i intensivvård.
  • På Vrinnevisjukhuset i Norrköping vårdas 23 på vårdavdelning och nio i intensivvård.
  • På Lasarettet i Motala vårdas åtta patienter på vårdavdelning.
Totalt finns det 464 bekräftade fall av coronaviruset i Östergötland.

Relaterade artiklar

Back to top button