9.9 C
Norrköping
fredag, april 16, 2021

Konstaterad coronasmitta i Rådhuset

På torsdagsmorgonen meddelade Norrköpings kommun i ett pressmeddelande att man har ett konstaterat fall av coronasmitta i Rådhuset. Symptomen hos den smittade uppstod under arbetstid. Personen begav sig direkt hem och kontaktade sjukvårdsupplysningen 1177. – All personal i Rådhuset är informerad. Vi hade igår kväll kontakt med smittskyddsläkaren och vi följer nu hennes råd. Det innebär att alla som känner minsta tecken på symptom ska vara hemma och kontakta 1177, säger kommundirektör Martin Andreae. – Vi följer noga vad ansvariga myndigheter rekommenderar och har en beredskap att vidta ytterligare åtgärder, säger Lars Stjernkvist (s) kommunstyrelsens ordförande. Personen har varit utomlands så det är en importerad smitta, berättar Lars Stjernkvist för SVT Nyheter Öst. Dessutom så mår personen efter omständigheterna fysiskt bra, säger han.
Fyra nya fall av coronavirus i länet

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Två tredjedelar av alla invånare i Östergötland som är över 70 år har redan...
Nu ser Region Östergötland över sin vaccinationsplan. Detta efter att Astra Zenecas vaccin även...
Vid en pressträff nu på morgonen presenterade socialminister Lena Hallengren och kultur- och idrottsminister...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
9.9 ° C
11.1 °
9 °
40 %
4.1kmh
90 %
fre
9 °
lör
14 °
sön
13 °
mån
14 °
tis
12 °