-0.6 C
Norrköping
onsdag, mars 3, 2021

Nya rattstölder ur BMW-bilar

Under torsdagen har polisen tagit emot anmälningar om stölder ur BMW-bilar i Norrköping. Vid åttatiden ringde en person som haft inbrott i sin BMW i Brånnestad. Ratt och instrumentpanel hade stulits ur bilen. Dessutom hade grannen i huset intill blivit av med strålkastare från sin Volvo. Senare på förmiddagen inkom ytterligare ett samtal från en BMW-ägare som haft inbrott i sin bil. Denna gång i Rambodal. Det ska ha stulits ratt, instrumentbräda, högtalare och strålkastare. Polisens tekniker har undersökt brottsplatserna. Det finns i nuläget ingen misstänkt för stölderna. De senaste dagarna har det stulits delar från BMW-bilar i flera kommuner i region Öst, skriver polisen på sin hemsida. Bland annat i Strängnäs, Trosa och Vaggeryd. Men också i Linköping.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 05.00 fick polisen samtal om att ett inbrottslarm hade utlöst i en livsmedelsbutik...
Polis larmades, klokckan 04.16 till ett företag i centrala Norrköping med anledning av ett...
Klockan 01.14 natten mot måndag fick polisen samtal om att ett larm hade utlösts...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
-0.6 ° C
0 °
-1 °
86 %
1.9kmh
0 %
ons
5 °
tor
3 °
fre
2 °
lör
5 °
sön
1 °