NorrköpingNyheterÖstergötland

Nya rattstölder ur BMW-bilar

Under torsdagen har polisen tagit emot anmälningar om stölder ur BMW-bilar i Norrköping.Vid åttatiden ringde en person som haft inbrott i sin BMW i Brånnestad. Ratt och instrumentpanel hade stulits ur bilen. Dessutom hade grannen i huset intill blivit av med strålkastare från sin Volvo.Senare på förmiddagen inkom ytterligare ett samtal från en BMW-ägare som haft inbrott i sin bil. Denna gång i Rambodal. Det ska ha stulits ratt, instrumentbräda, högtalare och strålkastare.Polisens tekniker har undersökt brottsplatserna. Det finns i nuläget ingen misstänkt för stölderna.De senaste dagarna har det stulits delar från BMW-bilar i flera kommuner i region Öst, skriver polisen på sin hemsida. Bland annat i Strängnäs, Trosa och Vaggeryd. Men också i Linköping.

Relaterade artiklar

Back to top button