3 C
Norrköping
lördag, februari 27, 2021

Inbrottstjuv hittades med hjälp av drönare

Vid tolvtiden på torsdagen larmades polisen om ett inbrott i en villa nära Skärkind utanför Norrköping. Gärningsmännen blev upptäcka när de boende kom hem och flydde ut i skogen. Ett stort polispådrag skickades till platsen och började söka efter tjuvarna. Med hjälp av drönare kunde snart en av dem hittas i skogen. Polisen fortsatte söka i området efter fler gärningsmän, bland annat med hjälp av hundar, men vid 16-tiden hade ingen mer påträffats. Den gripne mannen är i 20-årsåldern och hans identitet har ännu inte kunnat styrkas, skriver polisen på sin hemsida. Vad som har stulits från huset är inte känt. Uppdatering Vid 20-tiden meddelades att ytterligare en misstänkt gärningsman gripits. Detta efter tips från en inringare som var ute och gick och som hittat en man liggandes i ett dike i närheten av området där polisen tidigare sökt. Polis skickades återigen till platsen och snart var mannen gripen. Den gripne är en man i 25-årsåldern.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 01.14 natten mot måndag fick polisen samtal om att ett larm hade utlösts...
Vid 17.30-tiden fick polisen samtal om bostadsinbrott i Ljura i Norrköping. Tjuven hade brutit upp...
Strax efter midnatt gick inbrottslarmet i Icabutiken i Eneby centrum i Norrköping. Polisen fick larmet...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
3 ° C
3 °
3 °
65 %
3.6kmh
0 %
lör
8 °
sön
9 °
mån
9 °
tis
8 °
ons
1 °