NorrköpingNotiserÖstergötland

Inbrottstjuv hittades med hjälp av drönare

Vid tolvtiden på torsdagen larmades polisen om ett inbrott i en villa nära Skärkind utanför Norrköping.Gärningsmännen blev upptäcka när de boende kom hem och flydde ut i skogen. Ett stort polispådrag skickades till platsen och började söka efter tjuvarna. Med hjälp av drönare kunde snart en av dem hittas i skogen. Polisen fortsatte söka i området efter fler gärningsmän, bland annat med hjälp av hundar, men vid 16-tiden hade ingen mer påträffats.Den gripne mannen är i 20-årsåldern och hans identitet har ännu inte kunnat styrkas, skriver polisen på sin hemsida. Vad som har stulits från huset är inte känt.Uppdatering Vid 20-tiden meddelades att ytterligare en misstänkt gärningsman gripits. Detta efter tips från en inringare som var ute och gick och som hittat en man liggandes i ett dike i närheten av området där polisen tidigare sökt. Polis skickades återigen till platsen och snart var mannen gripen. Den gripne är en man i 25-årsåldern.

Relaterade artiklar

Back to top button