NorrköpingNotiserÖstergötland

Norrköping: 90-årig kvinna överfölls och rånades

Det var klockan 18.37 på fredagen som polisen fick samtal från en person som berättade en nära anhörig blivit överfallen och rånad på Knäppingsborgsgatan i Norrköping.Offret, en kvinna i 90-årsåldern, hade blivit omkullknuffad utomhus när hon gick på Knäppingsborgsgatan och då blivit av med sin väska som bland annat innehöll kontanter, mobiltelefon och nycklar. Rånet inträffade vid 17.30-tiden och det finns ingen misstänkt för brottet.Polisen har inlett en utredning om rån söker efter eventuella spår. Polisen vill också komma i kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser från området omkring Knäppingsborgsgatan 55 vid 17-17.30-tiden. Har du sett något som kan sättas i samband med händelsen? Ring 114 14.

Relaterade artiklar

Back to top button