NorrköpingNotiserÖstergötland

Dubbla personrån under onsdagskvällen

Under onsdagskvällen utsattes två personer på två olika platser i Norrköping för personrån.

Första rånet skedde vid 20-tiden på Prästgatan i centrala Norrköping och offret var en ung kille. Han blev hotat av två maskerade unga män beväpnade med kniv. Han tvingades ge ifrån sig en märkeströja och smycken, men klarade sig fysiskt oskadd.skadas ej.

Andra rånet inträffade vid 20.30-tiden vid Apelgatan i Haga. Offret, en man, ska ha suttit i sin bil när två knivbeväpnade män plötsligt kom fram och hotade honom. Gärningsmännen lyckades få med sig en telefon som fanns i bilen. Offret klarade sig utan allvarliga fysiska skador.

Inga misstänkta gärningsmän har gripits och polisen vill nu få in iakttagelser från de båda rånen. Har du sett något? Ring 114 14.

Relaterade artiklar

Back to top button