NorrköpingNotiserÖstergötland

Under natten: Bilbrand och rattfylla

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 65-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits. Två personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Bilbrand i Hageby

23:30 SOS fick ett larm om en brinnande bil på Muraregatan i Hageby. Någon hade slagit sönder en ruta och hällt in brännbar vätska i kupén. Polisen dokumenterade platsen och skrev en anmälan om skadegörelse genom brand. Se tidigare artikel nedan.

Rattfylleri i Norrköping

03:03 En polispatrull gjorde en rutinmässig fordonskontroll på Gamla Rådstugugatan i Norrköping. Under kontrollen uppstod misstanke om rattfylleri. Dessutom visade det sig att föraren inte hade körkort.

Mannen , som är i 30-årsåldern, medtogs för kroppsbesiktning.

Polisen skrev en anmälan om rattfylleri samt olovlig körning.

Relaterade artiklar

Back to top button