MjölbyNorrköpingNotiserÖdeshögÖstergötland

Norrköping: BMW-stölden i Skärblacka uppklarad – tre gripna

Det var på tisdagseftermiddagen som polisen kontrollerade en personbil på Mjölbygatan i Ödeshög.I bilen fanns tre män där föraren visade tecken på att vara påverkad av narkotika. Han medtogs för provtagning och misstänktes i det läget för rattfylleri under påverkan av narkotika, skriver polisen på sin hemsida. Vid husrannsakan i bilen anträffades en mindre mängd misstänkt narkotika och nycklar till en bil av märket BMW.Polisen kunde under de följande timmarna koppla männen i bilen till en industrilokal i Ödeshög och det beslutades om att en polispatrull skulle genomföra en husrannsakan där eftersom det fanns misstanke om att mer narkotika kunde finnas där.I lokalen hittade polisen två BMW-bilar som stals i Skärblacka respektive Väderstad under natten mot tisdagen.Männen som kontrollerades i bilen på Mjölbygatan greps och de misstänks ha stulit de två bilarna. Efter förhör beslutade åklagare sent på tisdagskvällen att anhålla männen på sannolika skäl misstänkta för grov stöld. De anhållna är män åldrarna 20-45 år.
Norrköping: BMW X5 stals från villatomt i Skärblacka

Relaterade artiklar

Back to top button