2.3 C
Norrköping
fredag, mars 5, 2021

Norrköping: BMW-stölden i Skärblacka uppklarad – tre gripna

Det var på tisdagseftermiddagen som polisen kontrollerade en personbil på Mjölbygatan i Ödeshög. I bilen fanns tre män där föraren visade tecken på att vara påverkad av narkotika. Han medtogs för provtagning och misstänktes i det läget för rattfylleri under påverkan av narkotika, skriver polisen på sin hemsida. Vid husrannsakan i bilen anträffades en mindre mängd misstänkt narkotika och nycklar till en bil av märket BMW. Polisen kunde under de följande timmarna koppla männen i bilen till en industrilokal i Ödeshög och det beslutades om att en polispatrull skulle genomföra en husrannsakan där eftersom det fanns misstanke om att mer narkotika kunde finnas där. I lokalen hittade polisen två BMW-bilar som stals i Skärblacka respektive Väderstad under natten mot tisdagen. Männen som kontrollerades i bilen på Mjölbygatan greps och de misstänks ha stulit de två bilarna. Efter förhör beslutade åklagare sent på tisdagskvällen att anhålla männen på sannolika skäl misstänkta för grov stöld. De anhållna är män åldrarna 20-45 år.
Norrköping: BMW X5 stals från villatomt i Skärblacka

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 02.38 natten mot måndag och i samband med en fordons- och förarkontroll på...
Vid 17.30-tiden fick polisen samtal om bostadsinbrott i Ljura i Norrköping. Tjuven hade brutit upp...
Strax efter midnatt gick inbrottslarmet i Icabutiken i Eneby centrum i Norrköping. Polisen fick larmet...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
lätt molnighet
2.3 ° C
3 °
1.7 °
38 %
5.7kmh
21 %
fre
0 °
lör
5 °
sön
2 °
mån
1 °
tis
3 °