NorrköpingNotiserÖstergötland

Norrköping: BMW X5 stals från villatomt i Skärblacka

På tisdagsmorgonen fick polisen samtal om att en bil stulits från en villatomt på Mariehultsvägen i Skärblacka.Stölden upptäcktes strax före klockan sex när bilägaren skulle åka till jobbet, berättar Åsa Willsund, presstalesperson vid polisen i region Öst för Nkpg.News. Tillgreppet har skett någon gång under natten och inga speciella iakttagelser har gjorts som kan sättas i samband med stölden.
Så här ser bilmodellen ut.
Den stulna bilen, en vit BMW X5 från 2011, larmades ut till alla patruller. Den har i skrivande stund ännu inte påträffats.Har du sett bilen eller något misstänkt som kan sättas i samband med stölden? Tipsa polisen på 114 14 eller 112 om det är akut.
Norrköping: BMW-stölden i Skärblacka uppklarad – tre gripna

Relaterade artiklar

Back to top button