NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Misstänkt smitningsolycka vid Kvarsebo

Det var vid 02.20-tiden på torsdagsnatten som larm inkom om singelolycka på väg 891 nära Kvarsebo utanför Norrköping.I höjd med Örntäppan hade en personbil gått av vägen och blivit liggandes på sidan. Enligt larmet skulle två personer ha färdats i bilen och en av dem ha sprungit därifrån. Personen som var kvar vid bilen var oskadd och för räddningstjänstens del bestod arbetet främst i att kontrollera så att inga läckage uppstått.Polisen sökte i området med hund efter den person som påstods ha kört bilen och lämnat platsen, men det fanns inget som tydde på att någon annan varit inblandad. Man tror att mannen som var kvar på platsen är föraren och han misstänks nu för grov olovlig körning och drograttfylleri, skriver P4 Östergötland.

Relaterade artiklar

Back to top button