-0.5 C
Norrköping
fredag, mars 5, 2021

Norrköping: Misstänkt smitningsolycka vid Kvarsebo

Det var vid 02.20-tiden på torsdagsnatten som larm inkom om singelolycka på väg 891 nära Kvarsebo utanför Norrköping. I höjd med Örntäppan hade en personbil gått av vägen och blivit liggandes på sidan. Enligt larmet skulle två personer ha färdats i bilen och en av dem ha sprungit därifrån. Personen som var kvar vid bilen var oskadd och för räddningstjänstens del bestod arbetet främst i att kontrollera så att inga läckage uppstått. Polisen sökte i området med hund efter den person som påstods ha kört bilen och lämnat platsen, men det fanns inget som tydde på att någon annan varit inblandad. Man tror att mannen som var kvar på platsen är föraren och han misstänks nu för grov olovlig körning och drograttfylleri, skriver P4 Östergötland.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 02.38 natten mot måndag och i samband med en fordons- och förarkontroll på...
Vid 23-tiden på torsdagskvällen larmades räddningstjänst, ambulans och polis om en singelolycka på Bergslagsgatan...
En polispatrull noterade en bilist som körde vingligt på E4 vid trafikplats Norrköping Södra...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
-0.5 ° C
0 °
-1.7 °
59 %
5.1kmh
0 %
fre
3 °
lör
5 °
sön
3 °
mån
1 °
tis
3 °