NorrköpingNyheterÖstergötland

Våldsam krasch utanför Svärtinge – voltade in i hästhage

Vid klockan halv ett på lördagsnatten larmades SOS Alarm om en singelolycka på Knivbergavägen nära Svärtinge utanför Norrköping.

Det var bilens eget larmsystem som slagit larm. Räddningstjänst, ambulans och polis skickades till platsen. Vid framkomst visade det sig att en bilist i hög fart kört in i ett räcke och voltat in i en hästhage. Någon förare kunde dock inte hittas.

Polisen sökte i området efter föraren och eventuella passagerare som förmodades kunna vara skadade. Bland annat med hjälp av hundpatrull.

Senare hittades föraren och två personer som misstänks ha varit passagerare i bilen. De hade tagit sig hem, rapporterar P4 Östergötland. Föraren är nu misstänkt för vårdslöshet i trafik, grov olovlig körning, rattfylleri samt smitning från trafikolycka. Om någon av dem var i behov av sjukvård är okänt.

Relaterade artiklar

Back to top button