NorrköpingNotiserÖstergötland

Norrköping: Grov misshandel i Haga – tre gripna

Det var strax innan klockan elva på onsdagen som polisen larmades om en pågående misshandel vid Rikscity i Norrköping.På plats konstaterades att en man hade blivit misshandlad av flera personer. Exakt vad som skett är i skrivande stund oklart, men bilden kommer förhoppningsvis att klarna när alla tre och även vittnen har förhörts.Tre personer är gripna som misstänkta för grov misshandel skriver polisen på sin hemsida. Det är en man i 25-årsåldern som är misstänkt för grov misshandel och även utsatt för en grov misshandel, en man i 25-årsåldern gripen misstänkt för grov misshandel och förd till polisstationen för förhör samt en man i 25-årsåldern gripen för grov misshandel och förd till sjukhus.

Relaterade artiklar

Back to top button